Slappedag igen

Ja, man kan ju inte säga annat än att detta har varit en slappedag, detta med. Hela dagen har jag suttit vid datorn, när jag kunnat göra vad som helst som hade varit mycket mer nyttigt. Men nåja imorgon får det bli ändring på det. Pappa har visat mig vad webbadressen till scoutbloggen från Camp in Camp blir. Ska försöka övertala honom att jag får välja och ansvara för den. Men det får bli senare. Det är för sent nu. Men i nuläget är det blogg.horbyscout.se tycker ni ska följa den. Kommer nog inte uppdatera denna lika mycket som den.  

Förresten hörde jag precis på TVn något helt sjukt. Det har varit ett bombatentat i centrala Oslo i Norge. Och senare en man utklädd till polis som skutit vildt på ett Ungdoms läger på en ö utan för Oslo. Hittils har de sagt att det är antingen 10 eller 20-30 personer på ön Utölys och 7 stycken i central Oslo men den siffran kan stiga. Helt sjukt detta, trodde inte på det när jag hörde det först.   

 

Nu ska jag fortsätta titta på "En prinsessas dagbok" vi hörs.

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


Mammsen

Dagen, har spenderats på dator filmer och att fira mamma. En gosig kramgo dag med mina kusiner, mamma och mormor o morfar. Jag gjorde mammas tårta blev HALLONTÅRTA riktigt god. Mums !  

 

Som ni nog märkt har jag bytt header, riktigt nöjd. Den är gjord riktigt snabbt men den blev riktigt bra i alla fall. Och tyckte det var dags att hitta på något nytt som header.  Riktigt nöjd som sagt!  

 

Nu ska jag underhålla min kusin som ligger här bredvid och inte kan somna. 
Sov gott, dröm sött.

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


Godmorgon, jag är inte alls uppe jätte tidigt och är jätte trött...

Godmorgon i stugorna. Har ni sovit gott det har inte jag, dels somnade jag sent och dels blev jag väckt 8 i morse... av min kusin som nästan smällde upp dörren till mitt rum och sen sprang in dit med min syster och börja typ bråka. Och inte lyssna när jag sa åt dem att gå. Men nu lever jag och har grattat min mamma som fyller 44 idag, GRATTIS MAMMSISEN! Av mig fick hon ett slags värme ljus det är tre änglar som håller upp ett fat, mellan dem finns en lite skål för ett ljus och på fatet ska man hälla en slags flytande doft som sedan sprider sig genom rummet. Riktigt fin och passade min mamma som älskar doft ljus, fast dett blev ett litet annorlunda doftljus. Hoppas hon är nöjd med den, jag blev i alla fall det när jag köpte den.  

 

den är riktigt fin, doften jag köpte var vanilj som mamma älskar

 

går dagen slösade jag bara bort på dator tills mina kusiner kom, hahah jag är för rolig, men hade inget annat för mig, nu ska jag klä på mig och fixa mig, hoppas nu har det bra,

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


Jag är inte alls trött...

Godmorgon Godmorgon hör fåglar sjunga glatt Godmorgon Godmorgon o köör!

Nej, jag kände mig bara tvungen att skriva det. Jag är nog lite, lite för trött men jag vaknade som jag ville vid 10 men kroppen var inte med på noterna och är riktigt trött medans hjärnan börjat rulla på. Därför känner jag mig halvt sovande för tillfället, vilket är riktigt irriterande jag hoppas juice och en dusch lär hjälpa. 

 

Just nu sitter jag och äter frukost. Jag är inte speciellt hungrig men eftersom frukost är dagen viktigaste mål äter jag lite hallonyoghurt och ett glas juice. Mums, det är lagom de dagarna jag inte är så hungrig på morgonen. Nu ska jag äta upp och gå och duscha, är verkligen sugen på en dusch. Ha en rolig dag.

 

Kram och Puss från Emmaa ;*


A day with Jompah ♥

Oj, oj, oj dagen med Jompah har varit, som alltid, fantastisk. Men den börja med att jag desperat bad henne att ta med sin laddare så jag kunde ladda min mobil. Sen fick jag reda på att hon skulle hjälpa till att städa huset så det skulle ta lite tid innan hon kunde komma. Men när hon äntligen kom till mig, vilken lättnad det blev. Jag hade saknat henne såå mycket, det känndes nästan overkligt att se henne stå där med sin fina moppe på uppfarten och faktiskt vara hos mig igen. Min reaktion när hon kom var ungefär "hmm, är det en gräsklippare eller en moppe" efter en stund tänkande medan jag sprang upp på mitt rum för att kolla hörde jag någonting slå igen, ljudet lät plastigt så jag förstod att det var hon. Jag slängde snabbt på mig mina kort klippta jeansshorts och SPRANG ner medans jag knäppte dem. Sen hade vi väldigt trevligt med mycket snack och serious talks as always. 
Jag fick till och med köpt en present till mamma, med lite hjälp av Jompah. Vi han verkligen göra mycket idag och det är jag nöjd med. Verkligen nöjd med. 

 

Imorgon kommer mina kusiner och jag ska hinna städa lite och duscha innan det så det är nog bästa att jag börjar med en godnatt sömn nu. Så godnatt ! 

 

Puss och Kram från Emmaa ;*


Jag + laddare = HELVETE

Jag är världens smartaste tjej måste jag säga. Jag har tappat bort min egen laddare och nu även min pappas eftersom jag fått låna hans x8 detta känns inte bra... TVÅ LADDARE på en månad... tror aldrig att jag kommer få någon ny mobil om jag fortsätter på detta viset. Är på rätt dåligt humör av det. Vilket inte resulterar speciellt bra. Men, men jag tror jag överlever... förhoppningsvis. 

 

I alla fall så kommer Jompah snart vilket jag bara kan älska, hon kommer nog komma med en laddare till mig som jag kan låna bara idag eftersom hon också har en x8. Men sen kan jag inte träffa henne på ett tag så... får se om jag hittar den, jag tror att den är kvar i Varberg hos Warefelt (dem vi va hos) är nästan helt säker på det faktiskt. Men nog om det nu. Jag längtar efter min Jompah så mycket att jag dör. Gud vad det ska bli skönt att träffa henne igen, har så mycket att berätta för henne. Det är inte bra att vi är borta från varandra för länge.

 

Nu ska jag göra något vettigt, vilket jag tror blir att städa på mitt rum och sen, hmm, kanske ut och springa om inte Jompah kommer. Jaja, nu sticker jag från datorn i alla fall.

 

Puss och Kram från Emmaa ;*


Home sweet home!

Nu har jag varit en väldigt dålig uppdaterare igen, men det är för jag dels inte orkat göra det när jag kom hem från Varberg och dels för att jag varit där. Men är väldigt nöjd med att ha åkt dit, det enda jobbiga med det var att jag fick gå upp väldigt väldigt tidigt första dagen när vi åkte upp dit för att vi skulle hinna med tåget som gick ännu tidigare. Jag trodde det skulle bli ett gammalt äckligt tåg men det såg till viss del ut som ett sådant tåg men det var inte det, det var faktiskt väldigt hightek när man kom in i det, för att vara så gammalt alltså. Eller för att SE så gammalt ut, vad man nu vill. Men annars är jag nöjd med det förutom att jag inte mådde helt bra de dagarna hade huvudverk så tog en alvedon varje dag och halsen gjorde riktigt ont. Men det gick och jag VÅGADE ÅKA ATMOSFEAR ! Jag är så stolt över mig själv för att jag vågade ta mod till mig och faktiskt åka den.  

 

Annars har jag spenderade jag gårdagen som en riktig slappe dag och samma med förmiddagen av idag, sen bar det av till byn med Elina. VI träffade Sanna och Mark riktig trevlig dag måste jag säga. Imorgon om det inte börjar regna komemr min älskade JOMPAH hit. Gud, jag saknar henne verkligen sååå mycket !  

 

Nu ska jag gå och lägga mig, är verkligen jätte jätte trött för en gångs skull.

Så natti natti och sov så gott,

 

Puss och Kram Emma  

 

en liten ny gammal bild på mig som Lenny har redigerat, stort tack till honom


gbg tomorrow

jadååå, drar till gbg imorgon elr snarare till mina kompisar i varberg men vi sticker till gbg sen för att va på liseberg men ska upp 6 ungefär så bäst att sova lite nu tror jag, trotts allt är jag ju faktiskt ganska trött efter dagens städande 

 

jag blev riktigt nöjd med mitt städnade faktiskt fick undan en ... hel del på mitt skrivbord står faktiskt nästan inget på det nu gämfört med innan ...

 

men nu ropar mamma att jag ska sova vilket jag verkligen borde lyssna på, men ha en fin natt med mkt sömn och fridfulhet

 

Puss och Kraam Emmaa ;*


städa :/

idag har mamma bestämmt att det ska vara städ dag, så hon tvingar mig att städa HELA mitt rum (inkusive damma och damsuga ÖVERALLT) fast å andra sida så behöver jag VERKLIGEN det i mitt rum men det är inte kul, och så ska jag städa toaletten med , USCH fy och BLÄÄ   

men det är nog bäst att jag tar tag i det nu och får det gjort, kommer säkert att vara väldigt lycklig efteråt ju, hoppas jag 

 

dags för musik på högsta volym nu då, YEAH  är endå rätt taggad

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


slappedag assååå

som jag sa att jag skulle göra stack jag ut på en liten jogging runda, det märks att det var väldigt länge sedan sist eftersom jag fick håll så lätt men kännde mig endå stolt av att jag tagit tag i min träning och faktiskt stack ut och sprang

 

men resten av dagen slösade jag på att spela sims och fixa med tvätten, vilket var en rätt skön slappedag eftersom jag kännde mig vääldigt lat efter en stund ute i värmen , vilket jag tyckte att jag var värd  

 

sen när min syster kommit hem efter en stund i malmö med en kompis så fick hon ta datorn och jag satt mig vid tvn med mamma och pappa och tittade på lotta på liseberg och sen johan falk, snacka om göteborg kväll assåå. vilket påminner mig om att säga att jag åker upp till götet på onsdag elr ja, jag annie och mamma åker till våra kompisar i varberg för att gå på Liseberg och göra annat skojigt, för gud vad vi saknar dom där hallänningarna  

 

nej, nu ska jag läsa lite i min bok så att jag kan känna mig ännu lite duktigare när jag senare lägger mig i sängen för att blunda och ta en skön tupplur innan margon dagen kommer, vilken redan egentligen är här om man tänker på tiden.

nåja det får avsluta mitt bloggande idag, eftersom jag börjar bli lite trött 

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


frukost

just nu sitter jag halv vaken med datorn vid köksbordet och äter frukost,

en hemmagjord macka med skinka på, MUMS

och det goda med den var ju såklart att mamma gjort mackan

 

nu ska jag nog ut på en lite jogging runda och sen duscha

för det behöver jag verkligen, har inte tränat alls på länge och håret skriker efter en dusch så jag sticker ut på en runda nu tror jag

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


hemma igen :)

det blev så att vi åkte till stugan, där av min dåliga uppdatering

datorn där funkar nämligen inte så bra den är väldigt seg och knasig  

 

men det var verkligen trevligt där som vanligt men där finns inte så mycket att göra, när vi åkte till stugan åkte vi inom kristianstad och köpte tv med boxer, tangentbord och mus till datorn och lite annat smått och gott till stugan, vi skulle köpt en ny mobil till mig, men så blev det inte eftersom jag har väldig besluts ångest och inte hade någon aning om vad jag skulle ha för någon mobil, så ingen mobil blev det  

 

nu ska jag göra något annat, hoppas ni har det bra

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


trött trött trött

ojojoj, jag känner mig väldigt trött jag somnade hyfsat tidigt efter att ha läst ut första twilight boken "om jag kunde drömma" och börjat på första kapitlet på den andra "när jag hör din röst" men jag tror aldrig jag somnade ordentligt eftersom jag är väldigt trött och vaknade väldigt snabbt igen, så har många av mina senaste nätter varit, precis som om jag inte kan slappna av helt innan jag somnar och därför inte är det under natten heller... känns inte så bra egentligen  

 

nu vet jag inte riktigt vad som väntar dagen, antingen åker vi till stugan eller så försöker jag hitta någon att umgås med får se hur denna dagen slutar då  

 

Puss och Kram från Emma ;*


eliina :)

hihih, dagen har tillbringats med Eliiina vi har bara data nördat sims men jag behövde en dag till att vila och bara ta det chill o få skratta med ngn rolig 

sen har det heller inte varit speciellt roligt väder idag, eftersom det har regnat och vart kallt och tråkigt, verkligen en skillnad jämfört med hörby marknad  

 

imorgon vill jag verkligen hitta på ngt roligare än bara vara hemma vid datan typ träffa ngn jag inte träffat på LÄNGE elr träffa ngn jag aldrig träffat ensam, ja ngt i den stilen skulle jag tänk mig, så länge det är ngn som är rolig att va med  

 

nu ska jag göra något annat än att uppdatera bloggen,

 

Puss och Kraam från Emmaa ;*


hörby marknad är över :/

jaha, nu var hörby marknad över :c
är rätt nöjd med DENNA dagen faktiskt :) 
jag köpte en grön peruk, blå oversize galsögon, rosa solgalsögon och en svart hatt med vita ränder på ^^
och jag fiick en mkt efterlängtad kraam :) av guustav :D
hihih, gillar jag mkt förutom att han, sippen och emil inte ville åka karuseller med oss och kom på bästa bortförklarningen... *host* 
"vi måste ehm... hitta en sak.."
"vad för sak?!" 
"säger jag inte" 
hmm, jag tror faktiskt inte på honom, men ja träffa eric med och massa andra roliga personer, nu ska jag sluta titta på tv och göra ngt annat, puss hej :)

kraam o pusss från emmaa ;*

godmorgon godmorgon

gissa vad ? jag och jompah har äntligen vaknat och gått upp ur sängen, elr jag iallafall Jompah jag sitter vid datorn i min säng för tillfället  

 

nu ska vi typ käka frukost sen ska jag byta om för det har redan jompah gjort sen blir det la marknaden igen. för det enda jag köpte igår var karusell biljetter...

 

och i natt sov jompah i min säng och jag i min extra säng weardo men jag tror att jag överlever det, elr jo jag gjorde ju det. och det var rätt skönt ingen sömnlös natt för ngn av oss iaf, och det är ju positivt... elr?  

 

nej det är nog bäst att sticka nu ,

 

Puss och Kraam från Emmaa  


BADA ! :)

hihih, jag och jompah gick för att bada vid åtta, nio tiden och när vi duschade av oss efterråt jompah bara:
"gissa hur mkt klockan är?!"
"jag vet inte... kanske ehm 10?!"
"klockan är tio.... över elva" 
hahah, som vi garva till det och att vi hade besök av en blå fisk i poolen,
min o jompahs nya religions fisk :) det är den heeliiga guden.
hahah, nej nu ska vi sova elr ngt så vi orkar med morgondagen på marknaden ^^

kraam och puss från Emma :)

mysig dag på marknaden... *host*

nu sitter jag hemma efter en stund på marknaden.  varma marknaden...

hade jättekul och hade precis sett killen jag vill träffa när jag åkte extreme fly, när.. Kevin, som sitter bredvid mig... spyr ner mig... 
gissa om äckligt jag och jompah gick hem snabbt och jag argsint för var riktigt arg, ledsen, förbannad, chockad och ja... mer.. 

fick lägga kläderna i tvätten och skrubba av armen med nagelborste för det inte gick bort... snacka om att jag var irriterad plus... jag hade tyvärr hans mobil med..  

så resten av marknaden var inte riktigt lika kul plus att jag aldrig fick träffa killen jag ville träffa... ja man kan säga att jag är en aning lack..

 

nu ska jag och jompah ut i poolen och BADA  

 

Kraam och Pusss från Emmaa  


höörby makrnaad

har nu vaknat och duschat och såklart ätit frukost

blir en snabbis nu för jag och jompah håller på och packa för vi sticker ja... nu  

så, fixar mig snabbt nu sen en stoor omväg till hörby eftersom jag och jompah ska ta en mycket säkrare väg istället för att typ dö på väg 13, tkr det är en bra ide  

ja, nu måste jag nog skynda mig lite, skriver mer senare förmodligen  

 

kraam o pusss från Emmaaa  


a very exciting day....

När jag äntligen kom fram till Jompah imorse var det första "viktiga" hon sa...

"Jag kan inte starta min moppe ?!" hon hade lixom tänkt att hon skulle åka lite innan jag kom... vet nu hur det blev med det... hennes pappa kom hem starta moppen med liiiite problem... körde runt som en dåre utan hjälm, Jompah gick in hämta moppehjälmen och en läderjacka och gav en bok till mig stack iväg på en runda för att tanka och med extrem omväg... jag la på studsmatta, jag vet inte hur länge, och läste och messade... men tillslut kom hon äntligen tillbaks  

vi spela lite sims och hade trevliigt , för en stund sen tittade vi på trassel och just nu sitter vi vid vars en data och är inne på facebook och lite annat båda två  

sååå härligt sociala vi är med varandra assååå  

 

nu ska jag slå henne lite för hon mobbar mig som vanligt  

 

kraaam o pusss från Emmaaa  


Dagen börjar med....

Godmorgon i stugorna !

 

Jag har haft en dålig natt sömn som dels rätt sent och dels vaknade jag många gånger i natt, och hade svårt att somna. Så en trött tjej är det nu som sitter vid datorn och bloggar. 
Men trots denna brist på sömn ska jag göra mycket nu idag och två dagar till. 
Idag är det inget direkt farligt mina föräldrar åker bort och jag ska iväg till min kompis som jag ska sova med två nätter i rad. Idag blir väl slappedag och imorgon och nästa dag är det Hörby Marknad som gäller. Vi kör dit på hennes nya moppe... ÄLSKA... jag älskar den, inte för jag själv vill ha någon scooter moppe, jag vill ha en cross moppe, men jag tror jag överlever.

Nu ska jag packa och sen bär det av till min älskade Jompah.

 

Kram och Puss från Emma

 

en bild på mig här om dagen, bjuder på den


längtaaaar ! (L)

oh, vilken underbar dag :) börjar med ett sms från jooompaah :) "jag klarade det :D" fatta sjuuukt glaa jag blev :) så hon bara "kommer till dig ngn gång i eftermiddag" jag bara YAY :D och gissa vad?! HON KOM :) med sin moppe :D eftersom hon klara teorin ! och gissa om vi hade kul ?!
först ner till byn för... å ta kort till ID :D och jag blev faktiskt nööjd :) 
och sen... hem men ner lika snabbt igen typ för å handla glasss på ica :)
sen hem, jompah körde hem :( och äta o så ^^ 
imorgon blir det hem till jompah sova där :D 
och sen... hörby marknad :) och sen sover hon hos mig till nästa hörby marknads dag ^^
fyyyy va jag läängtar ! :'(

och nu är jag trött så ska kolla klart på johan falk o sen läsa och lägga mig :)
puss puss o natti natti :)



bjuder på bilden som jompah tog när jag sov :(

nu så...

hahah, har varit borta sen midsommar så uppdateringen har inte varit på topp kan man ju säga, dock har det hänt mkt, jag är tex bruuuuuuuun :D men nog om det i sandvik var det myys ligger vi havet men har frtf inte badat där var helt enkelt inte sugen på det xd men idag var det rooliigt jag och mark o jompah stack till nova riktigt rolig o mysig dag för efter nova va jag med jompah :)
det är snart hörby marknad närmare bestäm den 6 o 7 juli :) längtar bliir jompah så kommer vi väl träffa massa roliga människor :D hihih, nej jag orkar inte skriva så mkt för jag är väldigt trött blir nog sängen nu.
elr iaf läsa :)
nattii nattiii :)

RSS 2.0