Bytt blogg

Eftersom det inte riktigt fungerat som det ska för min del att blogga här de senaste veckorna har jag under tiden bloggat på ett annat ställe lite sådär vi sidan om...
Ska använda den sidan ett tag men kommer förmodligen tillbaka hit igen.

Orkar inte blogga på två ställen vilket jag faktiskt har testat innan..

 

----------> Detta är min nya blogg <-----------

 

Hopps ni börjar följa den med! Puss & kram skumbanan :3


hörby markand & happy emma :D

Sitter nu här dagen efter marknaden. Första dagen var ju det är med paraden, då jag fick ha den lila klänningen jag ville ha. Det var riktigt roligt fast vi hade 3timmars förberedelse till en 10minuters parad... Jag åkte också karusellen Speed XXL WOW att jag vågade, den var 45m hög & snurrar & står still högst upp vilket bara är läskigt o.o jag är nöjd & stolt! :D

Mina köp igår blev två smurfskal till min mobil, massa karusellbiljetter, ett kilobigaroer för 30:-, en munk & en väska! Riktigt nöjd! :3

Igår åkte jag även till Eslöv med the family & Jompah, vi åt på donken(McDonald's) & hämta min dansdvd från attitude(stället där jag dansar) riktigt roligt att äntligen få se :)

Nu är det morgon, fick reda på att Daniel har hittat sin mobil så kan äntligen få prata med honom. (han är för närvarande i boden i norrland på ett militärläger)

Nu ska jag duscha.

See yah' ;)

kommer bilder i att annat inlägg..

Hörby marknad tomorrow

Taggar att det kommer bli en svin rolig Hörby marknad imorgon! Längtar så in i bomben! Kan inte sova fastän att jag mina ögon knappt kan hålla sig öppna! 

Kommunhuset här i Hörby ska få en målning (på 6x5m gjord av Johan Falkman) att ha pp väggen i en stor konferenssal. Johan ska målen av Hörby's historia på något sätt & ska då ta hjälp av min älskade klass. Imorgon ska vi göra en parad genom byn klädda som, jag vet faktiskt inte vad än men det berättar jag imorgon. Är rätt nervös men mest för hur allt ska funka.. 

Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en härlig dag & kommer ha, för det kommer & har jag! :) 

See yah' ;) 

(tyvärr kan jag inte komma på en bra bild att lägga upp idag :( )

Tältning! ❤

Hemkommen från en natt i tält hos Marcus med Marcus & Marcus! :)
Väldigt roligt & mysigt! :) chipsen tog inte slut så mer chips till mig! :D
Är väldigt trött så funderar på en powernap får se.. :)

See yah lator! :)

Min tårta sen konfirmationen, så god!! ;D
Lime & jordgubbs mouse/fluff (eller vad det hette)


ojj, har helt glömt att blogga..

Förlåt, kom på att jag har ju en blogg, har helt glömt bort den. 
Får väl ha en snabb summering, om det heter så, om vad som hänt sen sist. 
Vi har haft den super roliga drama veckan, jag har slutat skolan & fått mina betyg 282poäng tror jag & ett ämne saknades eller två egentligen för ett fick alla typ E i.. Aja jag är nöjd hade A i väldigt mycket! :) & denna gången bara ett C :D 
Sen har jag konfirmerat mig, får lägga upp bilder från alla dessa händelser antar jag, men det gör jag i ett senare inlägg. 
Fick ett nytt objektiv till min kamera i konfa present, inte bara.. Super glad så nu ska jag lägga upp ännu mer bilder, som inte är tagna med mobilen & redigerade på instagram..
Nu ska jag äta frukost,
Peace out ;)
Bild sen skolavslutningen :)

RSS 2.0